El-installationer

Service og reparation af el-installationer

Har du brug for reparation, service eller montering af el-installationer, er vores kompetente team hos Lindeskov ApS klar til at hjælpe dig. Vi garanterer dig en sublim service og et tilfredsstillende resultat, uanset omfanget af opgaven.

Opgavens størrelse er ikke afgørende, da vi både arbejder med mindre el-installationer i hjemmet, som én enkelt el-installatør kan ordne, men også større entrepriseprojekter, som kræver flere elektrikere og fagentreprenører.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende:

  • Service og reparation af el-installationer
  • El-installationer i forbindelse med nybyggeri
  • Renovering af gamle el-installationer
  • El-installationer med jord
  • Fejlfinding på el-installationer
  • Avancerede el-installationer

Vi klarer el-installationer hos private og virksomheder

Vores kunder tæller alt fra private boligejere, der har akut behov for hjælp til hjemmets el-installationer, til entreprenører, boligselskaber, virksomheder og organisationer med større behov. Hvis opgaven kræver det, kan vi stille med et større hold af kompetente el-installatører.

Hos Lindeskov ApS lægger vi vægt på at yde en god kundeservice og have personlig kontakt med vores kunder. Vi er fleksible, og vi kan rykke ud på alle tider af døgnet – også når der er akut behov for hjælp udenfor de almindelige arbejdstider.

Skal vi hjælpe dig med dine el-installationer?

Kontakt os i dag på 45 88 77 57 eller mlp@lindeskov-el.dk, så finder vi en løsning, der matcher dit specifikke behov. Er der akut brug for hjælp, kan vi rykke ud med det samme, men vi kan også give dig et skræddersyet tilbud på opgaver, der ikke haster.

Vi sætter en ære i at udføre arbejdet ordentligt, og vores team består udelukkende af kompetente el-installatører med den rette erfaring og uddannelse. Du kan forvente at få rådgivning gennem hele forløbet, så du er sikker på, at du er i trygge hænder.

Nemt, hurtigt & gratis!

Mangler du en el-installatør?

Indsend din opgave og modtag et uforpligtende tilbud på din opgave. Udfyld formularen med beskrivelse af din opgave, så vender vi tilbage til dig.

Hvad vil du helst blive kontaktet på?

6 + 13 =