Din lokale el-installatør på Nordsjælland

Om Lindeskov ApS

Lindeskov ApS blev etableret i 2004 og er siden dengang vokset stødt. Fra starten har visionen været at skabe en virksomhed med sunde værdier, hvor der er fokus på høj kundeservice og personlig kontakt til vores kunder.

Vi holder til på Symfonivej 23 i Herlev, men vi servicerer kunder i Storkøbenhavn og på hele Nordsjælland. Vores kunder består af både private husejere og erhvervskunder – og ingen opgave er for stor eller lille til, at vi vil tage os af den.

Personlig service og sunde værdier gør forskellen

I dag tæller virksomheden flere dygtige og kompetente medarbejdere, der alle arbejder for at gøre en forskel for den voksende kundekreds. Uanset, om du har brug for en hjælp til en mindre serviceopgave, eller der er tale om et større entrepriseprojekt, står vi til rådighed.

Du bør vælge os, hvis du ønsker en el-installatør, der sætter en ære i god rådgivning, skarp kommunikation og veludført arbejde. Når vi har indgået en aftale, kan du være sikker på, at den løses til tiden og indenfor de rammer, vi har aftalt.

Vi tilbyder alt fra reparation og service til opsætning af dørtelefoner, belysning, varmestyring og alarmsystemer. Du kan forvente et professionelt og pålideligt team, som går hele vejen for at sikre dig de bedst mulige resultater.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Nemt, hurtigt & gratis!

Mangler du en el-installatør?

Indsend din opgave og modtag et uforpligtende tilbud på din opgave. Udfyld formularen med beskrivelse af din opgave, så vender vi tilbage til dig.

Hvad vil du helst blive kontaktet på?

8 + 9 =